Monday, January 31, 2011

~ Ayuh MerendeQ ~

Wuhh~
Tadi aku kuar jumpa somebody.
Ade date ngan diorang.
Diorang??
Ramai ke??
Haaa~
Takdelah ramai mane.
2 Orang jer pun.
Then menjadi 4 orang.

Suppose kitorang jumpe around jam 1500 keatas.
Then, dah kate "keatas", jam 1700 baru message lain kate nak jumpe.
Kemudian, beliau message lain kate lambat skit sebab ade hal.
So, akupun takpe gak arr sebab aku pun ade hal gak senornyer tengah buat time tu.
Hari pulak hujan je memanjang.
Adehh...
Musim musim...
Nasiblah tak lebat sangat, hujan biasa biasa jer takde kilat mahupun petir.

So, bile die dah call, akupun gerak arr menuju ke tempat yang hendak ditemui.
Dimana?
Di One Utama.
Punca kami berjumpa?
Haaa~
Bende kecik jerpun. Hehe~
Actually, aku mahu pulangkan kembali sticker kenderaan UiTM kat beliau.
Sebab, aritu before cuti semester, aku pinjam kejap nak masuk UiTM
Nengok nengok mase balik tu, baru aku perasan yang sticker tu ade kat aku.
Hahaha~
Nasiblah beliau ni blajar kat Shah Alam.
So, kamipun jumpe arr kat OU.

Sape beliau tu?
Okie okie.
Die ni bekas housemate + classmate aku.
Name beliau?
Panggil saja Baby Syed..
Hahaha~
Syed Firdaus namanya.
Die datang ngan awek die, Chu.
Kami jumpa, kami lepak lepak arr kat OU tu.
Then, bile dah tak tau nak pergi mane & lepak mane,
Die kate member die dari Cyber datang nak lepak kat Teh Tarik Place (TTP) kat E-Curve.
So, kamipun tuju arr ke sane.
Bile sampai kat E-Curve tu, Syed & Chu teringin nak makan karipap & meatballs kat IKEA.
So, kitorang pergi arr kat foodcourt IKEA.
Lepak lepak makan kat sane.
Fav ni meatballs. Hahaha~
Malangnyer, karipap IKEA dah abis.
Mane taknyer, kitorang sampaipun dah jam 2145 camtu.
Kedaipun nak tutup dah.
Ish ish~
So, kitorang just dapat makan meatballs jer.
Nyummy!
Tengah tengah makan, member Syed pun datang ngan awek die kat kitorang kat foodcourt.
Pastu, kitorangpun gi arr kat TTP tu.
Nasib E-Curve & IKEA tu sebelah sebelah jer.
Jalan kakilah kami ke sane.

Sampai kat TTP tu pa lagi,
Dah name kedaipun Teh Tarik, teh tarik arr kami order.
Sedap gak arr teh tarik die.
Pasni nak lepak kat sane no hal arr.
Anytime babeyh!

Lepak sembang sembang, gelak kaw kaw nyer,
Menyakat sane sini.
Perghh! Best arr.
Sume sporting abis.
Dekat sejam lebih gak arr lepak kat sane.
Then, plan nak ke UpTown Damansara plak.
Aiseyh!
Sorry arr member.
Aku tak dapat follow korang arr.
Penat seyh.
Petangnyer tadi aku ade hal yang mengerah tenaga aku.
So, aku terpaksa pulang tak follow diorang.
Maybe next time babeyh!
Calling calling ye!
Duk dekat jer pun.
Anytime dude!

Then sampai rumah dalam 0115.
Terus online & bukak pe yang patut.

~ Jaa ~

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

tak faham motif entri ni

KuaLaM KeinDahaN said...

Faiz - ahahaha... ayat mcm keling skitkan? Hahaha~ sorry2.
mlm td aku g lepak ngan member aku, blk tu, terus update. tu je motif die. hee~