Monday, April 25, 2011

~ Kawen ? Sapa Yang Kawen ?? SapA ??? ~

Kawen???
Aku raselah 2011 merupakan tahun untuk orang mengawan arr.
Opss! Maaf! Kenyataan agak kurang sopan seperti arif sopan. Hehehe~
Sebabnyer, kenalan sahabat handai nak naik pelamin, guru guru tenaga pengajar jugak nak naik pelamin,
Jiran tetangga malahan sedara mara sendiri.
Ish ish ish..
Dah sampai seru ye dak??
Heheehee~
Baguslah dari duk tunggu lame lame.
Tambah dose je nanti.
Opss!
Aku bukan Ustaz nak bagi ceramah.
Maaf again.
Erghh!

So, this story morry aku nak bagitau tentang 2 hari lepas.
Before that sape sape yang belom baca this entry silalah baca untuk pengetahuan yang lebih meluas.

Kad jemputan yang sempoi
Macam amik scroll Ijazah or Master jer. Hehe~

 Peta lokasi

So, bile dah di invite kamipun pergilah.
Kami sekeluarga kecuali my big bro sebab ade urusan lain yang perlu dibuat.
Owh! Majlis ni dibuat waktu malam ye.
Perkahwinan antara
Encik Mohd Razman & Puan Nooratiqah Adila
Bertemakan warna merah & putih suci english style.

So, event ni bermula pada waktu 1700 - 2200
Dan waktu bersanding adelah pada jam 2030.
Di dewan serbaguna area Klang.
Lebih specific belakang Jusco Bukit Tinggi.
Besar gila. Gelanggang badminton 8 ring kot!
Dah standard MSN punye jer. Haha~

So, kami gerak dari rumahpun dah jam 2020.
Jalan tak jam sangat arr.
Tepat jam 2100 sampailah tempat yang ditujui.
Jangan risau, racer (aku) yang bawak keter memang kejap je sampai. Hehehe~
Bile dah sampai tu, Encik Rafiq & Papa beliau yang sambut.
Then, Encik Rafiq bawak kami ke tempat makan VIP.
Tuhh~
Depan meja makan beradab pengantin jer.
Time tu pengantin dah abis dah bersanding, diorang nga makan beradab.
Then, bile kami duduk kamipun makanlah.
Lauk ade dalam 5-6 jenis kalau tak silap.
Sedap! Betul sedap.

Pelamin skali meja beradab

Then, bile dah lame skit, pengantinpun mulalah bersiar siar.
Opps! Berjalan jalan jumpa tetamu yang hadir.
Then, kami sekeluarga bergambar dengan pengantin (gune brother photographer punyer camera)
Then, bile dah lame skit.
Akupun mula arr berjimba dengan camera bergambar.
Wahaha..
Tak perlu nak rase malu.
Bukan sapa sapapun diorang ni.
Balak Sis Re3n jerpun.
Hehehehe~

 My Dad
(sorry, my dad tak suke picca dipublish dalam mana mana internet)

My Mum
(ni just for security. erk! ok ok, no no. just kidding. hehe. just same as my dad lorr)

 Sis Re3n
(this one takpa because she's also a blogger gurl)

Its Me!!!

Bergambar?
Biarkan orang melihat sebab orang lain lagi teruk abaq ang!
Tudiaaaa...
Siap duk posing sana posing sini.
Naik atas pentas bergambar.
Ish ish~
Aku kire sopan lagi arr macam Arif Sopan. Ngee~

Pastu, bile jam hampir hampir 2200, kamipun pulanglah ke rumah.
Jangan lupa!
Bergambar dulu!!! Hee~

 Me with the pelamin

 Me with the pelamin also with the table beradab

 Me with Encik Rafiq

 Mum with Encik Rafiq's Mother

Sis Re3n with Encik Rafiq's Mother

Sorry, no picca with the bride & groom because the picca is not in our (me & Sis Re3n) camera.
Do apologizes us.

~ Jaa ~

8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

cantik, nice....

KuaLaM KeinDahaN said...

yup2.. pelamin die sgt cantek!

xazryx said...

haha .kad jemputan dia da mcm scroll ijazah da pon .

KuaLaM KeinDahaN said...

haahaha.. betol2..
unikkan? :D

Nor atau Nad said...

ko bila weh??
nak pegi nih..
asyik habiskan nasik minyak org je.

KuaLaM KeinDahaN said...

ahahaha...
aku? erk! ermmm..
7-8thn kot.. chill dulu.
abiskan beras org baru leh bg org mkn beras sendiri. hee :P

Budak Botak said...

he3, bila la bleh merasa naik pelamin nie....

Entry terbaru 10 Perkara Lelaki Cakap Dan Makna Disebaliknya... (",)

KuaLaM KeinDahaN said...

ahahaha...
ko dulu arr ye.. jemput2 arr.. :D