Thursday, April 21, 2011

~ Must See ThiS !!! ~

With handphone camera flash


Salam pembuka bicara.
Actually, I don't know where to start.
Ermmm...
Gambar ni telah dilukis oleh one of my friend.
Actually, dulu dulu aku ade request kat die suh lukis gambar aku.
Sebab die very talented arr.
Tangan die berseni gilerr.
Cish! Kalah aku camni!
Aku tak sehebat die.
Hahaha...

Kire lukisan yang die buat boleh dikatekan lawa gak arr..
Kite bukannye professional.
Dapat lukis & siapkanpun dah kire wahh!
Satisfaction achieved!

Then, a few days ago die ade post ke Facebook.
Akupun komen komen arr seperti dibawah,


Then, isnin lepas die pun upload pic kat Facebook die siap tag aku lagi.
Pa lagi.
Tak kan tak kenai muke sendirikan. Hahaha~
Teruja nengok!
So, inilah hasilnye.


Without handphone camera flash

Walaupun die cakap dekat 10 kali betoikan tang hidung tu.
Siap jua akhirnye..
Usaha tangga kejayaan!
Hehe~

Then, malam tadi die datang ke rumah sebab nak bagi hardcopy kat aku.
Dah alang alang die kate nak gi Jusco nak beli something.
So, around 2045+ die sampailah ke rumah.
Terkejut bile aku nengok ramai betoi tukang escort die.
Mak beliau turut ade, kakak beliau tukang drive, adek beliau skali ngan die.
Ish ish..
Segan aku.
Ingat die just datang ngan kakak beliau.
Hahaha~
Never mind.
Then, dieorang singgahpun tak lame sangatlah,
Cz, diorang nak gi umah sedara plak.


MAAF! PIC KAT BAWAH NI MEMANG GEDIK SIKIT YE!
AKU TAK KESAH PE KORANG NAK KATE.
SEBAB, AKU TAK KESAH...
AHAHAHA~






Dah macam bercerita kan pic aku amik? Hee~

Pic ni lah die lukis.

Ada persamaankan???

Not just lukisan tu jer yang diberi.
Bile beliau kuar dari keter die pass kat aku
Coklat Cadburry Old Gold Dark Chocolate!
Erghh!
Serius! Aku mengidam giler giler choc ni.
Bukan pe, choc ni takde kat mane mane kecuali kat Cold Storage je.
Dahlah harge die kat Cold Storage Berbelas belas hengget hampir ke RM20!
Macam tak berbaloi giler arr...
Kat Langkawi around RM10 & below jer.
Actually, beliau ni pergi ke Langkawi a few weeks ago.
Then, aku just suggest kat die suh try choc ni.
Tak sangka beliau beli untuk aku.
Hahaha...




*picca sedikit gelap sebab tak bukak lampu bilik. Hehe~

So, thats all aku nak cerita untuk entry ni.

Actually, orang tersebut adelah
CIK AFIQAH BINTI RAHMAN
a.k.a. PIKA KOPI (name samaran aku panggil kat die)
*beliau meminta supaya tidak dipublishkan muke beliau di blog ini atas tujuan & sebab sebab tertentu
(takut ade orang order lukisan kat die. ngehehehe)


Papepun Pika Kopi
Thanks a lot!!
BIG BIG BIG SMIL(=


~ Jaa ~

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

suh dia lukis muka aku plak

KuaLaM KeinDahaN said...

ahahaha...
die awal2 lg dh ckp kt aku.
"xmo arr. xkuasa aku". hehehe :P :D