Tuesday, March 15, 2011

~ Quick EntrY ~

This entry would be a quick one.
Malam tadi aku tito agak lambat.
Around 0400+.
Ok! Ok!
Setiap hari aku tito lambat. Ni kire normal lah bagi aku. Hehe~

Then, pagi tadi around 0650 camtu mama call aku.
Akupun tersedar arr ngan mate yang agak berat skit.
Then bile dah abis cakap cakap, aku tito balik.
Sedar sedar dah jam 1050 kot.
Nak tito balik, then, mate ni jadi susah plak nak lelap.

Around 1105, aku terima message “zooommmm” bunyie die.
Hehe~
Akupun openlah. Text tu tulis “laptop dah tima”.
Aku like woahhh…
Lappy dah sampai arr kat rumah.
But unfortunately, bukan di Penang mahupun di rumah sewa ku ini.
Agak teruja arr yang lappy dah sampai.
And then, pertalian aku yang kejer kat Dell tu kate,
Die tak tulis alamat rumah sewa sebab takut time delivery tu sampai aku ada kelas.
Akupun takpelah. Tak kesahpun.
So, lappy tu skrang berada di Selangor.

Then, aku bagitau mama, takpalah. Mama or Sis Re3n gune jerlah dulu.
Maybe study week aku balik amiklah dalam bulan April ni nanti.
Mama said, “ahh! Tak payah balik. Nanti balikpun bukannyer nak study.
Tak yah tak yah. Tunggu betol betol abis exam baru balik”.
Aku like… alaaaaaahhhhhhhh….. how come mama?
We’ll see whether I can go back home or not. Hehe~

~ Jaa ~

4 comments:

Rara said...

waaahh..lappy baru la..bau baru la..

jen xbalik? mcm pelik je kan..
tunggu dan lihat ;p

KuaLaM KeinDahaN said...

daten - ermmm.... sama sama bau ye.. hehee.. a'ah.. mcm mustahil jer kan. tp, tu arr. kene ikut kuasa VETO nanti. huhu~

::FAIZ FARISH:: said...

pinjam blh?

KuaLaM KeinDahaN said...

faiz - uhuks! aku batuk ada makna dulu... hee~ :D