Monday, March 21, 2011

~ Bila Masa Keadaan Menjadi PudaR ~

Actually, tajuk nak eksyen jer lebih. Hee~
Hidup aku kat Negeri Jelapang Padi ni serius bosan duhh.
Semenjak aku berada di sini lagi.
Hidup aku lebih kepada berada di dalam rumah.
Tidak kemane mane.
Macam "anak dara tak keluar rumah"...
Haaa~ Macam tulah dude!

Life aku tak same macam dengan member member budak dulu.
Aku jenis tak kesah kalau nak diikutkan.
Orang pernah cakap kat aku & cakap mengenai aku.
"aku boleh hidup kat mane mane jer. sebab aku jenis tak kesah orangnyer"

Yeah! Its true babe.
But, sometimes hidup kitepun kene jugak bersuka ria.
Lepaskan ape yang terkubur dalam jiwa nurani tu.
Biarkan ia bebas di awang awangan.
Tak boleh hidup dalam keadaan yang dull sentiasa.
Nanti, jiwa jadi bosan yang teramat.
Dan segala bende yang akan dibuat akan jadi biasa jer.
Takde penjiwaan bile buat sesuatu kejer.

Walaupun aku boleh kawal semuanyer.
Tapi, tu lah....
Macam ne nak cakappun tak tau.
Bebudak rumah aku skrang ni ok!
Sume sporting abislah.
Tak berkire langsung.
Tapi, bab "bersuka ria" tu maybe kurang skit...
Cause their life are more into duduk dirumah.
Bile diajak kemungkinan kurang skit percentage nyer untuk join sekaki.
Unless! Kalau ade match bola.
This one diorang pasti akan "on" saja..
Tak kire dimana...
Haha~

Entry ni bukanlah nak cerita sape baik ataupun tidak.
Just luahan kecil saja.
Sangat bosannn!
Seriously!
Hurmmmm.....

Karaoke, Bowling, Muvies, Cendol, Domino's Pizza, Mandi Sungai, Overnights
Ermmm...
Ade sape sape nak kipnap saye?
Give me a call yeah!
*wink!*

This coming Wednesday ade event nak kene handle.
My last event & presentation. Hopefully.
Please pray for me yeah!
Big hugs & five to all!!

~ Jaa ~

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

nak tanya, aku folower yg ke 40, nice kan no tu... takde ke hadiah? apa kata ko bagi aku rm500, pastu aku bagi ko reload rm30 sebagai folower aku yg ke 500.. hehehehehehe

KuaLaM KeinDahaN said...

aik??? camtu plak??
jd follower yg ratus2 arr best.. special skit. bkn senang nk dpt.
40? alahhhh... senang jer.. ahahaha~

aidi said...

hey bangsat.. kiteorang da dekat ngan uma ko. ko sorang.. ko la datang kat kiteorang..

KuaLaM KeinDahaN said...

hoit! aku kt kedah. klw s'ngor maybe ade harapan arr..