Wednesday, February 3, 2010

~ Dinner With FrenS ( 30th JanuarY 2010 ) ~

Tadi kami bertiga dinner kat Restoran Laila Adilla a.k.a. Restoran Satey... Sebabnye satey die sedap & of course murah... Secucuk just RM0.30 jerrr... Tempat lain standard price RM0.40 keatas yer... Haha~
Kitorang gerak gi around hour 2115.. Dekat jerrr.. LAGI dekat kalau duk dalam UiTM....
Around 2125 kami sampai dengan segak bergaya berselipar jamban jer.. Hahaa~
Hurmm... Pemandangan tak seindah seperti biasa sebab tak ramai orang singgah makan hari ni.. Adehh~ Tak maaaassyyuukkkk arr lu olang punya income ini malam arrr... (tuju kepada tuan kedai) Akaka~
Maybe orang tak ramai sebab ade yang balik rumah, kuar dating beramai-ramai.. Bak kate pepatah teman serumah.. Diorangpun ade gak shif petang shif malam.. Hee~ tak per tak per... Lantak pi kat diorang... Wat pa cek nak kesahkan... Haha~ I am not a person who loves to take part in people's body.. Cause im not a busybody person yeah!!! Ahaha~
Kamipun mulalah mencari tempat untuk diduduki... Sini??? Tak best... Nak tengok tv.. Haa!! Jom jom!!! Eyh eyh!! Apa sudah jadi dengan tv??  Takdepun... Aiseyh~~ Teruk tul... Tak bayar ke bill astro?? Apadah... Hurmmm.. Takperlah.. Kami duduk jer kat dekat ngan tv...
Kami duduk dengan riang sekali.. Akupun pandanglah sekeliling... Tup tup tup... Wahh!!! GADIsZZZZ!!! Wuhh~
Mereka berlima sedang rancak makan... Masing-masing buat ayu+soapn binti santun+BUDGET HOTZ!!! Cahh~!! Yuks!!
Aku terus pandang tetapi buat-buat tak pandang.. Hahh! Macam mana tu?? Haha~ Nahh!! Adelah sorang tu yang lawa bagi pandangan malamku... Sorang jer ye... Hurmm.. DESCRIBE!!!Characteristic die.. Ermmm... Agak sombong+ego... Agak terlalu berhati-hati dengan ape yang dia buat... Even time suap dengan sudupun macam penuh manners.. Protokol lebih nie.. Maybe die telah diajar dengan cara sebegitu... Tak taulahkan... Huhu~ Tapi, bagi aku die hotz yang boleh belah ye.. Hee~
Makanan sampai.. Yea!! Kami makan dengan rakus skali macam orang pelarian tak jumpe makanan seminggu jer.. Wahh!! Nikmat giler seyh~ Dahlah tengah lapar nak mampus.... Memang nyum nyum nyum arr kan.. Ahahaha~
Kamipun abis makan dah... Mereka si gadis yang budget hotz tu dah lame abis.. Lepak-lepak kejap sembang... Then, suddenly mereka bangun nak g bayar makanan yang diorang makanlah kan.. Tak kan makan free.. nak kene pelempang???
Nahh!! Aku perhatikan lagi sorang gadis yang hotz tu yer... Mereka pun beredar pergi ke kereta berwarna hijau katak yang lembut... Nombor plat keter tu saye tahu!!! WKN 8647.. Fuhh~ Peugoet tuhh!!! Dia yang bawak..
Nanti saya balik Key Ill... Aku cari keter tu ye... Kalau-kalau terjumpe.. Aku buat-buat langgar keter ko.. Ahahaa~

~ Jaa ~

3 comments:

Live.Laugh.Love said...

ish!gedix.menyampah

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

gelenyar nih.. mimpi basah pun belum.. jangan duk gatal.. hahahahaha

KuaLaM KeinDahaN said...

kakak=akakaka.... bior arr... best pe.. :P

akak mulan=ahahaha... ape akak tau?? ish3~ :D