Sunday, February 14, 2010

~ Dak Chomel Gave Me ThiS ~

 
Dalam ni coklat... Keluarkan je Chocolates tu, leh bubuh picca... So, very useful lah bendealah ni... Sangat menarik!!!

  
 Dari pandangan sisi yang mengagumkan!!!

  
 Inilah cover face die!! Nyum nyum nyum... Menyelerakan...


Wahh~ Serius mei... Ni yang aku dapat dari "Dak Chomel" ari Jumaat malam Sabtu... Die bagi time aku lepas balik dari dinner ngan family aku kat Kampung Baru...
Kire kalau nak dinner luar, slalu gi sane makan... Nyum nyum nyum wa cakap same lu!!! Superb!! tak penah lagi mengecewakan aku sepanjang makan kat sane.. Haha~
Aku balik dari dinner tu pun dah kul brape ekk???
Hurmmm... Around o'clock 2215 gaklah dari sane... Balik tu singgah jap kat restoran "Papa Jooo" nak tapau plak bawak balik...
Sampai umah around jam 2300... At that time "Dak Chomel" ni datang singgah sebab katenyer die gi umah kakak die... Dekat je ngan umah aku... Die pun datanglah ngan jirannyer...
Sampai-sampai jer terus hulurkan tangan ringankan beban.. Eyh~ Hulurkan tangan memberikan barangan.. Akupun teruje... Wuhh~
Aku tak sempat nak tanye name jiran "Dak Chomel" ni... Just saying "HYE" jerlah kat die at that time... Huhu~
Sembang-sembang kosong jap sambil die di dalam keter bersedia untuk drift & aku kat luar sebagai panel hakim untuk judge...

In counting three, U can go ok!!
ONE
TWO
THREE!!!!!
Vrooommm vrooommmmm....
"Dak Chomel" ni pecut bagai nak raknyer... Ahahaha~
Aku?? Aku just melihat dengan terkedu sekali sebabnyer "Dak Chomel" drift... Ahaks!
Whatever it is, Thanks alot yeah "Dak Chomel" for the gifts... Really appreciate it!!!
Do mean it k!

~ Jaa ~

3 comments:

sheena said...

ahahaha
sape pulak yg drift..
memandai je

fara falat said...

wahh... seronotnye anda bercintan cintot.. hahaha..

KuaLaM KeinDahaN said...

nana=wahh~ ekk??? ermmm... nampak "Dak Chomel" tu mcm nk race jerk.. tu jen mcm wuhh~ get ready.. hehe~
otromen=hahahaa~ ape nih?? ish2~ mane ade lorrr.. ahahaha~