Thursday, July 8, 2010

~ Bilik AkU ~


Hahh!! Mesti korang duk ternanti-nantikan picca yang aku cakap nak tunjukkan kat korang sume yang aku dah ubah bilik aku tu. Haa! Sebenarnyer ade sikit jer lagi nak kene hiaskan. Tapi, malangnyer, aku sudah berada di Kedah. Then, piccas sume aku just randomly jer amik. Takde yang official  piccas setelah aku siap berkemas. Tapi, jangan risau, cuti nanti yakni pada hari raya pasti aku akan tunjuknan kat korang sume. Aku teringin & tak sabar jugak nak tunjukkan kat korang then, yeah, bilik ade sikit lagi nak kene siapkan. Time aku nak balik ke Kedah tu sebenarnyer aku baru kemas 2-3 hari before aku balik. Aku tak tipu ye sume sume. Tapi, result yang aku dapat before aku balik seriously agak memuaskan hati aku walaupun ade jugak yang takde untuk memenuhi hasrat hati kecilku untuk menambah hiasan di dalam bilik ku. Mungkin selepas aku sudah tamat belajar bagi tahap Diploma aku ini, mungkin aku sudah boleh menghias bilik aku secantik & seunik yang mungkin. Usah risau pembaca sekalian. Aku pasti boleh!!!

~ Jaa ~

4 comments:

double O double E said...

Ya, Pasti Boleh

KuaLaM KeinDahaN said...

ahhahaha... bagus bagus!!!

sheena maat. said...

bile nak dpt tgk gamba bilik ngan kaler baru nih... hehe

KuaLaM KeinDahaN said...

hahahaa... tunggu tunggu.. dah nk siap dah ni.. skit je lg.. nk amik picca jer belom. hek3~