Friday, January 22, 2010

~ Bulan & BintanG ~

Bulan...
Indah Giler Wa Cakap Sama Lu...
Indah dari Jauh Bukan Secara Dekat... Sebab Kalau dekat-dekat berkawah-kawah muke die.. Adehh~

Bukan apa, sejak aku duk kat Kedah ni... Walaupun macam-macam aktiviti aku buat time cuti ke tak cuti ke... Kire ade jerlah leh isi mase lapang.. Haha~
Tapi, bile malam je menjelang.. Hahh!! Takde dah aktiviti lain nak buat... Main "keyboard" member bilik ujung dunia (dah pandai main 0oo00oo.. bangge gler!)... Kacau-kacau member bilik "guard" depan skali...
Habis-habis duk kat beranda dongak ke langit nengak BULAN & BINTANG...

At that moment feels like "wahh! sooo beautiful... macam kerdil je rase diri ni duhh~"
Nyaman + aman tenteram jer rase diri ni...
Macam nak buat mini fire camp je kat depan rumah... Panggang marshmallow, minum air teh O panas.. Tito dalam khemah... Wahh! Best giler... Sambil nengok BULAN & BINTANG yang terbentang jauh dilangit.. Huhh!! Seronok tul... Macam time camping kat skolah je rasenyer.. Really miss that moment duhh... Hurmm....

~ Jaa ~

2 comments:

sheena maat. said...

sebok je tiru hobi nana...
(tgk bln)
hahahaa...

KuaLaM KeinDahaN said...

ahahahaa...
tp, jen ade tambah 1 lg.. "BINTANG. ahahaa~
chomel~ uhuks! :P