Friday, January 15, 2010

~ 12 Fucking January Sucker 2010 Shit DaY ~

Frankly!! Aku rase macam nak meletup jer duhh hati + jantung + limpa + hempedu ni K!!
Tapi, aku TAK SUKA OK!!! Come on arrr!!

Time kelas "The Sir ClumZI" tadi, "barang" aku hilang.. "Barang" tu takdelah mahal & takdelah murah sangat.. Should be affordable to buy lah kalau gune-gune dalam kelas ni kan.

Then, yang TERpaling aku BENGANG + BENCI, "barang" tu kene curik DALAM kelas... OK, kisah die macam ni ye... Time tu ade 5 minutes break, then, aku gi lah toilet.. Nak cuci muke cz mengantuk kot... Balik je dari toilet tu tup tup "barang" tu hilang dari pandangan meja aku... AHH!!! C'mon arr!! Aku malas nak tuduh-tuduh orang... Member sendiri kot!! Aku tanye budak-budak sekeliling aku, takde sape "NAMPAK" ok!!! Malas nak bising-bising just kerana "barang" pertama yang hilang untuk semester ni yang aku beli... Tapi, serius!! "Barang" tu aku just ade 2 je k! And, honestly susah sangat-sangat nak jumpe yang sesuai dengan aku.. Kalau kau betoi-betoi kedekut sangat nak beli "barang" tu, tak payah nak curi-curi, pastu wat muke toye giler macam taktau pape langsung... Ko bagitau je aku, biar aku belikan "barang" tu untuk ko banyak-banyak... Senang skit.. Takdelah "barang" aku ko curi lagi & member-member kelas yang lain ye!!!

Kalau kau baca blog aku ni, TOLONGLAH  pulangkan balik ye!! 10 Tahun akan datangpun aku sanggup tunggu asalkan ko bagi balik "barang" tu kat aku.. U'RE TRULY SHITO oOoOOoOoo!!

Kalau ko tak puas hati ke ape ke TOLONGLAH  jangan rosak kan or curi barang-barang aku..
Tak puas hati jumpe terus dengan aku.. Kite bincang kenape, sembanng-sembang, duduk semeja, minum teh/kopi ke same-same pastu kite tumbuk same-same.. OK???
Geram seyh!!!
Arghh!!!
FCUK YOU!!!

~ Jaa ~

6 comments:

goinist said...

barang apa? ear phone sony dengan mouse ka?

KuaLaM KeinDahaN said...

owh! no no no.. yg bukan.. jgn riso.. hahaahaa..
biarlah jd misteri... bende tu dlm kelas terjadi... ko nk pinjam sony aku ke mouse aku ke xde masalh... amik je.. ok!! :)

aidi said...

barang ape setan.. detail cket..

KuaLaM KeinDahaN said...

haish! mane leh detail.. biarkan jer.. ahaha~
dah lepas.. abiakan.. :D

Live.Laugh.Love said...

benda ape yg org curi?liquid ko ke?

KuaLaM KeinDahaN said...

ahh~ liquid dah lame kene rembat.. mmg aku xleh pakaipun liquid.. xsmp semggu confirm2 dah hilang.. ahahaha~
abaikan jer..