Tuesday, August 23, 2011

~ Persiapan RayA ~

Hari ni dah masuk ramadhan yang ke-23 dah.
Tinggal lagi seminggu kite nak sambut kejayaan umat Islam selepas bertarung sebulan berpuasa.
Menahan lapar dan dahaga dan juga tingkah laku, nafsu dan pelbagai perkara perkara yang negatif.
Indah bukan?

Semakin menjelang Hari Raya semakin ramai yang dah wish raya.
Ish ish..
Lek luuuu...
Seminggu lagi puasa...

So, ape aku nak bagitau adalah yang aku masih lagi belum shopping untuk raya.
Serius!
Senarai nak beli baju sume tu dah ade dah.
Tinggal nak gi beli jer.
Tapi, aku takde mood untuk raya tahun ni.
Nak gi beli, tapi tk berkenan.
Nak gi beli takut short plak duit.
So, kene plan baik baik punyaaa.
Dana tahun ni sikit, memang kene bajet abislah.
Hurmmmm....

Tengoklah, aku ingat nanti nak gi One Utama.
Sebab sane banyak butik yang best best.
Boleh sekali harung jer nanti...
Haa!
Aku berkenan satu kemeja ni kat Uniqlo.
Serius lawa gler!
Malangnya!
Uniqlo just ade kat Farenheit88 ngan KLCC jer.
Adehhh~
Kalau ade mase aku nak gi KLCC arr rembat sebab aku tengok baju tu kat butik sane.

Mood shopping datanglah!!!!!
Aku perlukan kau.

Selain tu, rambut pun aku tak potong lagi.
Hurmmm..
Sape sape yang tengok FB aku.
Haaa!
Tu arr rambut terkini aku yang belom potong potong lagi.
Sebab aku tak tau nak potong kat mane.
Salon terbaik sume jauh jauh meyhh.
Malas nak gerak jauh jauh...
Adehhh~
Sume serba tak kena nih!

~ Jaa ~

4 comments:

*loue me* said...

ala..kalau ada duit, confirm mood raya dtg

KuaLaM KeinDahaN said...

yalah... dana xcukup. moodpun lari arr.. hahahaha...

::FAIZ FARISH:: said...

dana tak cukup, hm... pg la cari dana tu

KuaLaM KeinDahaN said...

hehe.. dana stakat tu je mampu diberi.. adehhh ;D