Sunday, June 20, 2010

~ Kawin Berkontrak ~

Wahh! Kawin kontrak??
Macam mana tu?? Damn! Itu bukan aku ok!
Tapi, inilah cerita yang benar-benar berlaku dekat aku & my cousin.
Tak tahulah nak cakap macam mane. Nak halang JANGAN!!!
Tidak elok bende yang bagus sebegini. Jadi, Kami harus teruskan.
Tapi, pada mata orang sekeliling bende ini bagaimana??
Aduhh~
Pada minggu lalu yakni pada 13 / 06 / 2010, kami (aku & my cousin) telah ditawarkan kontrak untuk title tersebut. Aduhh~

Pada hari tersebut, my cousin anak Pak Teh, Encik Hafiz telah berkahwin dengan ehem ehem~ Sorrylah terlupe nak tanya name isteri beliau.. Hahaha~
SEBENARNYER, pada hari beliau (aku & my cousin *Encik Tuan Qilaf Ibrahim*) telah ditawarkan satu kontrak untuk perkahwinan cousin-cousin yang kawin nih. Haa~
Apakah itu?? Tadaaa~
Keep guessing alright! Hahahahaha~
So0o0o0o0o interesting babey!
Takde, Kami ditawarkan kontrak untuk menjadi pemegang & pembawa BUNGA MANGGA. Wakakaka~
Before this, anak sulung Pak Teh jugak kami yang jadi pemegang & Pembawa BUNGA MANGGA..
Sangat seronok ok! Sebabnyer??????? MUka-muKA kami akan masuk dalam album perkahwinan mereka-merekan. Whahaha~ SO???
At least akan dihargailah kami ni nanti bile kami dah tak mampu untuk bawak bunga mangga di masa hadapan.
At least ade juagk contribution that we made to ur cousins.. Hehe~
Ini piccas yang diambil oleh cameraman & camerawoman oleh cousin cousin ku yang tak hebat untuk amik piccas. Hahaha~

Ini adalah keluarga Pak Teh ye.

Ini adalah pengantinnyer. Abang Hafiz & Isteri beliau.

Picca Yang dinanti-nantikan.. Wakakka...
Kami pemegang kontrak rasmi untuk perkahwinan cousin ye.. Hahaha~

Adat kebiasaan bila sudah tamat acara, kami arr plak nak bergambar ngan pelamin. Haha~

OWH MAN!!! Damn!!! Ahahaha~
GAMbar PaNas NIH!!!

So, ini sahaja yagn boleh dikongsi, bukan tak mau kongsi lebih banyak & lebih lanjut. Cuma, Malas dah nak menaip sebenarnyer,, Haha~
Ada Pape lagi aku post. cume lambat or cepat jerlah ye.. Hee~
So, Papai~

~ Jaa ~

4 comments:

double O double E said...

i hire u plak ek t knduri i zeng..
ngeh

KuaLaM KeinDahaN said...

ngah ngah ngah... ingat peree???
bayau 0o0o0o... heheehee~

KuraKuraDiBawahCawanKaca said...

weehhh ape ingat bunga buah mangga ke? bunga manggar laa.. kihkihkih..

u all nampak sangat laa gay..

KuaLaM KeinDahaN said...

bahahaaa~
xpa. lbh kurang jer bunyiknyer tu..

owh maiii.. haahahaa~ ;D