Friday, February 18, 2011

~ ATM Drive-ThrU ~

Currently, I'm home babey!!!
Ahaha~
Selepas beberapa hari tak dapat nak online sebab lappy meletop hari tu
Skrang aku kat rumah rembat lappy sis re3n gune
Yeehaa!

Ok ok!
Pe yang aku nak cter ni adelah perkara yang aku nampak semalam
Actually aku sampai kat rumah ni around 0300
Pulang bersama big bro
Mase dah nak sampai tu saje lalu ke Damansara
Then, lalu lalu dan lalu
Then, berhenti di salah satu traffic light sebab merah
Hurmmm.....

Pastu, mate aku ni pun melilarlah ye
Aku pandang kiri
Ku pandang kanan
Dikau tiada......
Risauuuu~
Eyhh!
Ternyanyi plak. Hahaha~

Aku pandang kiri and kanan
Then, dekat depan belah kanan ade satu pam petrol
Pam petrol kaler hijau
Pahamlah kot ye? Hee~
Pastu, saje nengok sign board pam petrol tu
Kan biasa ade mercu tanda kat setiap pam petrol yang ade lambang kad kredit, fastfood etc..
Then, adelah satu label bank harimau kaler kuning
Ade 2 sign untuk bank harimau tu
Dekat atas tanda office bank harimau
Dekat bawahnyer tu die tulis "ATM drive-thru"
Aku terkejut!
Serius! Haa??? ATM pun ade drive-thru jugak ke?
Camne rupe die? Haha~
Aku pelik time tu.
Then, lalu kat tepi pam petrol tu a'ah!
Betoi arr drive thru.
Kat tepi bangunan bank harimau kuning tu ade mesin build-in ATM
Tak banyak, satu bijik je.
Maybe takut kene pecah rembat kot. Hehe~

Itu adelah first time aku nampak
Tak penah jumpe kat mane mane pun before this.
Wuhh~
Pastu aku duk terfikir sorang sorang time tu.
Gler sempoi nak kuarkan duit
Bawak keter, stop, cucuk duit.
Pastu, datang perompak potong tangan, amik duit terus blaaaa.
Hahahaa~
Tak ke bahaya camtu?
Ish ish...
Terlalu moden sampai takut kot nak gune camtu.
Baik cucuk duit kat ATM dalam bangunan bank tu lagi bagus
lagi selamat
Hurmm...

So, tu je senornyer aku nak bagitau
Excited tau nyah! Haahaha~

~ Jaa ~

5 comments:

*loue me* said...

patut amikla gmbr.aku pn nk tgk gk

EnSepet said...

uishh.. mane sempat.. lalu jer..
lagipun jauh. gambar xchanteknyer. mesti pudar. huhu~

::FAIZ FARISH:: said...

baru ku tau, rupanya kakak mu adalah si Blogger Love me..

EnSepet said...

faiz - lorhh.. ye ke baru tau? ahaha... ingat dh lame tau.. sbb mcm2 gambar kitorg bersama. ahhaahaa...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh ingat kan kat MC D ajerrr yang kena drive thru kat ATM pun kena gak kerrr