Tuesday, August 24, 2010

~ Keakraban Rakan SekelaS ~

Owh!
Hari ni dah masuk puasa yang ke-14... Betoi ke??? Ahaha~
Dah nak separuh dah kite puasa ye yok!

Hahh! Tadi berbuke pose kami rakan-rakan sekelas pergi berbuke kat luor...
Takdelah ramai mane pun kan.
Adelah around 16 orang termasuk 3 orang lecturers yang join sama.
Masuk ni dah 2 kali kami berbuke pose secara beramai-ramai.
Seronok, boleh bergurau senda, gelak kuat-kuat bagi setan keluar, boleh macam-macam lagilah.
But the saddest part is, this probably the last sem we can hang out & eat & gather together like this (pose ye abang-abang akak-akak sekalian).
Maybe, after this sume ngan hal masing-masing.
Trying to make a sweet memory here.

Owh! Ade skit picca yang sempat diambil mase nak balik.
Tapi, tak semua yang ade dalam pic ni ye. Sebab sume duk jauh-jauh & aku malas nak amik picca time tu. Ni pun suh member yang amikkan. Hehehe~


Salah Lima Yang Turut Hadir

Indah Sungguh Dapat Bergambar


Owh! Disebabkan Kami berempat dibelakang yang agak himpit-himpit macam "roti himpit", jadi kami ni sukelah kalau bergambar.. Haha~ Jangan ingat perempuan jer suke bergambar dalam-dalam keter ni. Ish ish... Laki pun same jer...

Alahaiii Comelnyer Yang Kiri Skali Tuh

3 Jenis Muke Yang Rasa Macam Nak kene Pelempang

Yeks!

Jadi, kalau ade mase lagi rakan-rakan semua jemput-jemputlah kami ye!
Kalau boleh taknaklah kite-kite ni lupe akan masing-masing.
Se-busy manepun adekan jugak mase terluang untuk rakan-rakan yang dihormati.
Wahh! Dah macam bagi ucapan kat ketua pengarah plak. Bahaha~

~ Jaa ~

4 comments:

Rara said...

=)

KuaLaM KeinDahaN said...

owh! ko pun ade gak eyh time tu?? 0o00o0o...
xprasan.. hehehe~

double O double E said...

yeah, sedih kot da last sem neh..

KuaLaM KeinDahaN said...

raya plak kite kite semua meronggeng lg.. hahaaha~